Insp!re your l!fe
Coaching | training | zelfontwikkeling
 

 Over onsSonja Ruijten

Hey hallo, ik ben Sonja Ruijten. Als moeder van drie prachtige zonen en een trotse oma van een kleinzoon, heb ik de golven van het leven omarmd en ben ik gegroeid door elke uitdaging die op mijn pad kwam. 


Mijn eigen zoektocht naar balans en zelfvertrouwen heeft me geleid naar de krachtige tools van coaching en (H)NLP. Door deze methoden heb ik geleerd om de regisseur van mijn eigen leven te zijn, niet langer onderworpen aan de grillen van het lot, maar stevig in de controle over mijn eigen bestemming. 


Als gepassioneerde reiziger en levensgenieter, koester ik de schoonheid van het leven in al zijn facetten. Deze passies hebben me geïnspireerd om anderen te helpen hun eigen innerlijke kracht te vinden en te omarmen. 


Mijn missie is duidelijk: Jou laten zien dat je de kracht hebt om je leven vorm te geven zoals jij dat wil! 

Met behulp van (H)NLP, brainspotting en holistisch coachen, begeleid ik jou op jouw eigen, unieke pad naar persoonlijke groei en vervulling. Ik bied geen one size fits all aanpak. Ook jij hebt recht op een aanpak die helemaal bij jou past en op jouw doelen en behoeften is afgestemd. Alleen pure, authentieke begeleiding op jouw reis naar een leven van vrijheid en geluk. 

Dat wil jij toch ook!

Klik hier om vandaag te starten met jouw reis!


Giovanni van Grootveld

Ik ben Giovanni van Grootveld, een ervaren coach en de trotse eigenaar van GG Health. Naast mijn rol als coach ben ik ook een toegewijde vader, liefhebbende echtgenoot en gepassioneerde muzikant.


Als gecertificeerd (H)NLP Practitioner heb ik me gespecialiseerd in het onthullen van verborgen inzichten en het begeleiden van transformatieve groei. Mijn benadering is geworteld in zowel mijn eigen levenservaringen als professionele kwalificaties, waardoor ik een diepgaand begrip heb ontwikkeld van de menselijke geest en emoties.


Mijn persoonlijke reis naar persoonlijke ontwikkeling begon in mijn jeugd, een tijd gekenmerkt door uitdagende obstakels en overwinningen. Deze turbulente periode heeft mij geïnspireerd om mijzelf te ontwikkelen en anderen te helpen hetzelfde te doen. Een jaar geleden heb ik de kracht van NLP ontdekt, wat een ware revolutie teweegbracht in mijn eigen groei en ontwikkeling.


Door mijn persoonlijke en professionele ervaringen begrijp ik de waarde van veerkracht en doorzettingsvermogen. Mijn kracht ligt in mijn vermogen om te herkennen waar jij vandaan komt en waar je naartoe wilt. Ik ben er trots op dat ik mijn kennis, inzichten en passie kan delen om jou te helpen je dromen te verwezenlijken en een pad naar innerlijke vervulling te vinden.


Samen gaan we op ontdekkingsreis, waarbij we obstakels overwinnen en nieuwe talenten ontdekken. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen bij jouw persoonlijke groei en het creëren van een leven vol geluk en voldoening!

Klik hier om vandaag nog een kennismaking te plannen!


Hoe ziet het er uit?


In de eerste stap worden de basisverwachtingen besproken en wordt het verdere traject gepland.De tweede stap bestaat uit het evalueren van de resultaten en het ontwikkelen van een persoonlijk programma.


Uitvoering van je persoonlijke programma en evaluatie van de individuele tussendoelen. Eventueel het plan aanpassen.Na afloop van je programma worden de resultaten achteraf geëvalueerd en worden de vooruitzichten voor verdere actie gegeven.